Buradasınız

2023 Yılı Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu İzmir İhtisas Vergi Dairesi Takımı Oldu.

2023 Yılı Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu İzmir İhtisas Vergi Dairesi Takımı Oldu.

İzmir Maliye Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 2023 yılı futbol turnuvası 18 Ekim Çarşamba günü Bucagücü ile İzmir İhtisas VD takımları arasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Bucagücü takımını 5-3 yenerek şampiyonluk kupasını İzmir İhtisas VD Takımı kazanırken, Bucagücü takımı ikincilik, Ege VD takımı üçüncülük, Karşıyaka VD takımı ise dördüncülük kupasını kazandı.

İzmir İhtisas VD şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Ömer ALANLI ve Grup Müdürümüz Sayın Ahmet TÜLÜMCE’nin elinden alırken, Bucagücü takıma ikincilik kupası ve  madalyalarını Grup Müdürümüz ve aynı zamanda İzmir Maliye Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Umud EKİM, Ege VD takımına  üçüncülük kupası ve madalyalarını Grup Müdürlerimiz Sayın Seyit YAŞAR ve Sayın Ahmet TÜLÜMCE, Karşıyaka VD takımına dördüncülük kupası ve madalyalarını ise Grup Müdürlerimiz Sayın Ferhat Tayfun ZORLU ve Sayın Cenk CANAL verdi.

Final maçını yöneten eski hakem Sayın Çetin SARIGÜL’ e günün anısına İzmir Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Ömer ALANLI tarafından plaket takdim edildi.

Maçlar şu şekilde sonuçlandı:

Ege VD  4 – 3 Karşıyaka VD (penaltılar)

İzmir İhtisas VD. 5 – 3  Bucagücü