Buradasınız

Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin 2019 Hedefleri için Tüm Müdürlerini topladı.

Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin 2019 Hedefleri için Tüm Müdürlerini topladı.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, Grup Müdürlerimiz, Müdürlerimiz ve Müdür Yardımcılarının katılımıyla 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Bornova Vergi Dairesi Hizmet Binası Eğitim Salonunda müdürler toplantısı gerçekleşti.

2019 yılı hedeflerinin konuşulduğu toplantıda Başkanımız Rıfat Engin, “Geçen hafta Sayın Bakanımız ve Gelir İdaresi Başkanımızın katılımları ile Vergi Dairesi Başkanları toplantısı için Ankara’daydım. Bugün burada söz konusu toplantının sonuçlarını ve yapacaklarımızı konuşmak için bir araya geldik. Yeni dönemde yeni bir anlayışla mükellef dostu bir yaklaşımla, mükellef memnuniyetini hat safhada tutacak şekilde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Amacımız tahsilatı en üst seviyeye çıkarmak. Bunu gerçekleştirirken de mükelleflerimizin daireden memnun ayrılmalarını sağlamalıyız. Bildiğiniz gibi 2018 yılı bizim için verimli bir yıldı. Aynı başarının üstüne artı değer katarak 2019 yılında da bu başarıyı devam ettirmeliyiz. Bu yüzden tahakkuk ve tahsilat oranlarını bizzat yakından takip edeceğim.” dedi.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin’in konuşmalarının ardından Tahsilat Müdürlüğü 2019 yılı ilk çeyreğinde gerçekleşen tahakkuk – tahsilat oranları ve 2019 yılı hedefleri hakkında yapılan bilgilendirme sunumlarıyla toplantı sona erdi.