Buradasınız

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 2016 Yılı Vergi Rekortmeni PHILSA PHILIP MORRIS SABANCI A.Ş'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 2016 Yılı Vergi Rekortmeni PHILSA PHILIP MORRIS SABANCI A.Ş'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 29.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Kurumlar Vergisi sıralamasında bu yıl da 1 'inci sırada yer alan mükellefimiz Phılsa Phılıp Morrıs Sabancı A.Ş'yi ziyaret ederek Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı Teşekkür Belgelerini takdim etti.

Vergi haftasının anlam ve öneminin konuşulduğu ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin “ İzmir’de kurumlar vergisi rekortmenler sıralamasındaki 1.liğinizi on bir yıl aralıksız koruduğunuz için sizi ayrıca tebrik ediyorum. Ödediğiniz vergilerle ülkemize kattığınız değer, yarattığınız istihdam için teşekkür ederiz. Bu başarınızın diğer mükelleflere de örnek olmasını dilerim.” dedi.

Ziyarette Philsa Philip Morris Sabancı A.Ş adına “Teşekkür Belgesi” ni alan Dominic Veogeli, Phılsa Phılıp Morrıs Sabancı A.Ş Yönetim Kurulu'nun teşekkür mesajlarını Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'e ileterek ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti ve Başkanımız Rıfat Engin’e günün anısına bir plaket taktim etti.

19.04.2018 tarihinde gerçekleşen ziyarete Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'in yanı sıra Grup Müdürlerimiz Ferhat Tayfun Zorlu, Metin Sakarya, Sümeyra Somuncuoğlu, Mükellef Hizmetleri Müdürü Hatice Çeliker ve Torbalı Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar da katıldı.