Buradasınız

Ege İhracatçılar Birlikleri üyelerine 7020 yılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına Dair Kanun hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ege İhracatçılar Birlikleri üyelerine 7020 yılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına Dair Kanun hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ege İhracatçılar Birliklerinin düzenlediği iftar yemeğinde  bir araya gelen gelen İzmir bürokrasisi ve Egeli İhracatçılara 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hakkında yapılan sunumla bilgi verildi.

Kurumlar arası işbirliğinin önemini belirterek açılış konuşmasına başlayan Ege İhratçılar Birlikleri Başkanı Sabri Ünlütürk “Kurumlar arası iş birliğini 15 yıl önce yine Vergi Dairesiyle birlikte başlattık. Daha sonra buna Gümrük Müdürlüğümüz ve SGK İl Müdürlüğümüz eklendi. İşbirliği büyüdükçe bilgi paylaşımı da büyüyor. İhracatçımız bilgiyi ilk ağızdan öğreniyor. Sorununu doğrudan iletiyor. İşbirliği büyüdükçe ihracatçı kazanıyor, ülke kazanıyor. Bu işbirliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Ege İhraçatçılar Birliği Başkanı Ünlütürk'ün açılış konuşmasının ardından konuşan Türk Eximbank Genel Müdür V. Adnan Yıldırım İzmir'de kurumlar arası yaşanan işbirliğinin örnek olması gerektiğini belirterek bugünden sonra  Eximbak'ın da bu işbirliğinde yer alacağını ifade etti.

06.06.2017 tarihinde Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'in yanı sıra Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, İzmir Defterdarı Tamer Utkucu, SGK izmir İl Müdürü Ekrem Gülcemal, İl Müdürleri ve Ege İhracatçı Birlikleri üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik  7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hakkında yapılan sunum ile sona erdi.