Buradasınız

Bayanlar Voleybol Turnuvası Şampiyonu Kupasını Aldı.

Bayanlar Voleybol Turnuvası Şampiyonu Kupasını Aldı.

İzmir Maliye Spor Kulübü Derneğinin organize ettiği ve 20.04.2017 tarihinde start alan bayanlar voleybol turnuvası 25.05.2017 tarihinde Tahsilat Müdürlüğü ve Yamanlar -Çiğli V.D.Müd. takımları arasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Tahsilat Müdürlüğü 2 seti de alarak şampiyonluk kupasını kazanırken, Yamanlar – Çiğli İkincilik, Hukuk - Kdv. Müd. Üçüncülük, Bornova Vergi Dairesi takımı ise dördüncülük kupasını kazandı.

Kupa töreninde turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, “Heyecanı ve seyir zevki yüksek çekişmeli bir karşılaşma izledik. Seneye erkekler voleybol takımını da görmek isteriz. Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyor, kupa almaya hak kazanan tüm takımları da ayrıca kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Tahsilat Müdürlüğü, şampiyonluk kupasını Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin’in elinden alırken, Çiğli- Yamanlara ikincilik kupasını İzmir Defterdar Vekili Birol Özden,  üçüncülük kupasını Hukuk – KDV Müd. takımına Grup Müdürü Ferhat Tayfun Zorlu, dördüncülük kupasını Bornova Vergi Dairesi takımına Grup Müdürü Ümit Güner verdi.

Turnuvada görev yapan hakemlere günün anısına Grup Müdürü ve İzmir Maliyespor Kulübü Başkanı Mürşit Kılıç tarafından plaket takdim edildi.