Buradasınız

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 2015 Yılı Vergi Rekortmeni JTI TÜTÜN ÜRÜNLERİ SANAYİ A.Ş'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 2015 Yılı Vergi Rekortmeni JTI TÜTÜN ÜRÜNLERİ SANAYİ A.Ş'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 28.vergi haftası etkinlikleri kapsamında 2015 yılı Kurumlar Vergisi sıralamasında 4. 'üncü sırada yer alan mükellefimiz JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş.’yi ziyaret ederek Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı Teşekkür Belgelerini takdim etti.

Vergi haftasının anlam ve öneminin konuşulduğu ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin  “ Vergi bilincini ülke geneline yayarak verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve verginin gönüllü olarak ödenme alışkanlığının artırılmasını amaçlıyoruz. Vergisini zamanında ödeyerek rekortmenler listesine girmeyi başarmış mükelleflerimizi ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş’nin de ödediği vergilerle ülke ekonomisine olan katkılarından dolayı teşekkür eder, diğer mükelleflerimize örnek olmasını dilerim.” dedi.

 Ziyarette JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş adına “Teşekkür Belgesi” ni alan Vedat Ali Gümüşgerdan, JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu'nun teşekkür mesajlarını Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'e iletti.

 07.03.2017 tarihinde gerçekleşen ziyarete Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'in yanı sıra Grup Müdürümüz Mürşit KILIÇ, Mükellef Hakları İletişim Müdürü Hatice Çeliker ve Vergi Dairesi Müdürlerimiz de katıldı