Buradasınız

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 2015 Yılı Vergi Rekortmeni MSC GEMİ ACENTELİĞİ A.Ş.’yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 2015 Yılı Vergi Rekortmeni MSC GEMİ ACENTELİĞİ A.Ş.’yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin 28.vergi haftası etkinlikleri kapsamında 2015 yılı Kurumlar Vergisi sıralamasında 2. 'nci sırada yer alan mükellefimiz MSC Gemi Acenteliği A.Ş.’yi ziyaret ederek Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı Teşekkür Belgelerini takdim etti.

 MSC Gemi Acenteliği A.Ş.’yi yerinde ziyaret eden Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin “ Verginin ekonominin gelişmesi, ülkenin kalkınması, huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında önemi büyüktür. Sizde ödediğiniz vergilerle bu ülke ekonomisinin büyümesine büyük katkılar sağlıyorsunuz. Verginizi ödeyerek diğer mükelleflere örnek olduğunuz ve sağladığınız katkılar için teşekkür ederiz.” dedi.

 MSC Gemi Acenteliği A.Ş. CEO’su Hasan Piroğlu Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Vergi vermek kutsal bir görevdir. Herkesin vergi verme yükümlülüğü olduğu bilinciyle hareket etmesi gerekir.” diyerek sözlerini tamamladı.

 07.03.2017 tarihinde gerçekleşen ziyarete Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'in yanı sıra Grup Müdürümüz Ferhat Tayfun Zorlu, Özel Büro Müdürü Emine Çetin ve Vergi Dairesi Müdürlerimiz de katıldı

07.03.2017 tarihinde gerçekleşen ziyarete Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin'in yanı sıra Grup Müdürümüz Ferhat Tayfun Zorlu, Özel Büro Müdürü Emine Çetin ve Vergi Dairesi Müdürlerimiz de katıldı.