Buradasınız

YMMO ile Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

YMMO ile Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Vergi Dairesi Başkanlığımız ile Yeminli Mali Müşavirler Odası 28 Eylül Salı günü, Yeminli Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonunda Koordinasyon Toplantısı için bir araya geldi.

YMMO Başkanı Şadi Çetin açılış konuşmasında: “Bugün burada 4.üncüsünü gerçekleştireceğimiz koordinasyon toplantısının diğer toplantılar gibi verimli geçeceğine inanıyorum. Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. ” dedi.

Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin açılış konuşmasında;

“Geçtiğimiz haftalarda 6736 Sayılı Kanunun bilgilendirme toplantısı için bir araya gelerek verimli olduğunu düşündüğüm bir toplantı gerçekleştirdik. Bugün ise üç ayda bir yapmayı planladığımız ancak yaz ayı ve arkasından yaşadığımız olağanüstü hal durumu nedeniyle düzenleyemediğimiz koordinasyon toplantısını gerçekleştirmek için bir araya geldik.

Koordinasyon toplantısında görüşülmesini istediğiniz sorulara ilişkin cevapları ilgili müdürlerimiz cevaplandıracaklar. Toplantının iki taraf içinde verimli olacağını düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları ardından, KDV İadelerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

Yeminli Mali Müşavirler Odasının Toplantı Salonunda 27.09.2016 Tarihinde gerçekleşen koordinasyon toplantısına Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin’in yanı sıra YMMO Başkanı Şadi Çetin, YMMO Başkan Yrd İsmail Işık, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürlerimiz Ferhat Tayfun Zorlu, Mürşit Kılıç, Umut Engin Yücesoy, Vergi Dairesi Müdürleri ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

Örnek Resim

Örnek Resim

Örnek Resim

Örnek Resim

Örnek Resim