Buradasınız

2020 yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

2020 yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

İzmir Maliye Spor Kulübü Derneğinin organize ettiği ve geleneksel olarak her yıl yapılan futbol turnuvası açılış töreni, Suriye’nin İdlib bölgesinde düzenlenen saldırı neticesinde şehit olan kahraman askerlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Başlama vuruşu öncesinde konuşan İzmir Maliye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakarya “Sakatlıklardan uzak bir turnuva olmasını temenni eder bütün takımlara başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Başlama vuruşu için sahaya giren, Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, İzmir Defterdar Vekili Birol Özden, VDK Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Ömer Alanlı ’ ın yaptığı santra vuruşuyla resmen başladı. 

Açılış Maçında Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, İzmir Defterdar Vekili Birol Özden, VDK Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Ömer Alanlı, İzmir Defterdar Yardımcısı Hamit Kenan Yıldız, VDK Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkan Yardımcıs Uğur Şener, İzmir Maliye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakarya, Grup Müdürlerimiz Mürşit Kılıç, Ferhat Tayfun Zorlu, Ümit Güner katıldı.

02.03.2020 tarihinde başlayan turnuvaya 4 grupta 24 takım katılırken grup müsabakaları sonrasında tek maç eleme müsabakalarına geçilecek. 

Buca Gücü

-

Taşıtlar

5

-

3

Çankaya İdman Yurdu

-

Aliağa V.D Müd.

6

-

1

Denetim Gücü

-

Personel Müd.

6

-

1