Buradasınız

2019 yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

2019 yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

zmir Maliye Spor Kulübü Derneğinin organize ettiği ve geleneksel olarak her yıl yapılan futbol turnuvası, Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, İzmir Defterdar Vekili Birol Özden, VDK Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkan Yardımcısı Hakan Tahmaz ’ ın yaptığı santra vuruşuyla başladı.

Başlama vuruşu öncesinde, sporun kardeşlik, saygı ve hoşgörü üzerine kurulduğunu vurgulayan Engin “Bütün sporcuların centilmence davranmak için azami özeni göstereceğine inanıyorum.  Sakatlıklardan uzak bir turnuva olmasını temenni ediyorum. Bütün takımlara başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış Maçında Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, İzmir Defterdar Vekili Birol Özden, VDK Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkan Yardımcısı Hakan Tahmaz, İzmir Defterdar Yardımcısı Hamit Kenan Yıldız, Grup Müdürlerimiz Mürşit Kılıç, Ferhat Tayfun Zorlu, Ümit Güner, Sümeyra Somuncuoğlu, Metin Sakarya ve Akın Bütüner katıldı.

 11.03.2019 tarihinde başlayan turnuvaya 5 grupta 25 takım katılırken grup müsabakaları sonrasında tek maç eleme müsabakalarına geçilecek. Yarı final müsabakalarının 19 Nisan’da oynanması planlanan turnuva, 24 Nisan tarihinde oynanacak final müsabakası ile sona erecek.

Turnuvanın ilk gününde maçlar şu şekilde sonuçlandı.

 

BALÇOVA KOMPLEKS

-

VDK 9 PRO.

1

-

3

KEMALPAŞA V.D.MÜD.

-

PERSONEL MÜD.

3

-

1

GAZİEMİR V.D.MÜD.

-

ŞİRİNYER V.D.MÜD.

9

-

3