Buradasınız

2019 Yılı Bayanlar Voleybol Turnuvası Şampiyonu Kupasını Aldı

2019 Yılı Bayanlar Voleybol Turnuvası Şampiyonu Kupasını Aldı

İzmir Maliye Spor Kulübü Derneğinin organize ettiği ve 04.10.2019 tarihinde start alan bayanlar voleybol turnuvası 31.10.2019 tarihinde Merkez Gücü – Şirinyer / Gaziemir takımları arasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Merkez Gücü takımı 2 seti de alarak şampiyonluk kupasını kazanırken, Şirinyer / Gaziemir İkincilik, Çiğli Üçüncülük, Bornova Vergi Dairesi takımı ise dördüncülük kupasını kazandı.

Kupa töreninde turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, “Heyecanı ve seyir zevki yüksek çekişmeli bir karşılaşma izledik. Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyor, kupa almaya hak kazanan tüm takımları da ayrıca kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Merkez Gücü, şampiyonluk kupasını Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin’in elinden alırken, Şirinyer / Gaziemir ikincilik kupasını Grup Müdürü ve İzmir Maliyespor Kulübü Başkanı Metin Sakarya,  üçüncülük kupasını Çiğli takımına Grup Müdürü Ümit Güner, dördüncülük kupasını Bornova Vergi Dairesi takımına Grup Müdürü Mürşit Kılıç verdi.

Turnuvada görev yapan hakemlere günün anısına İzmir Maliye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Hukuk Bürosu Koordinatörü Sibel Elkin tarafından plaket takdim edildi.