Buradasınız

2018 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

2018 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

İzmir Maliye Spor Kulübü Derneğinin organize ettiği 2018 yılı futbol turnuvası Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, İzmir Defterdar V. Birol Özden, VDK Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkan Yrd Koray Orhan’ın yaptığı santra vuruşuyla başladı.

Başlama vuruşu öncesinde turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Vergi Dairesi Başkanımız Rıfat Engin, “ Spor özellikle futbol farklı kimlikleri, karakterleri bir araya getirerek kaynaştıran kazanmayı, takım olmayı bir olmayı öğreten bir etkinliktir. Bu tür etkinlikler personelin personelle olan iletişimini arttırırken kurum’a olan aidiyet duygusunu da ön plana çıkartıyor. Bugün burada futbol turnuvası ile başlattığımız etkinliklere koro, halk oyunları ve bayanlar voleybol turnuvaları ile devam edeceğiz. Tüm sporcularımıza sakatlıklardan uzak, centilmence maçlar diliyorum” dedi.

12.03.2018 tarihinde start alan turnuvaya 4 grupta 21 takım katıldı. Grup maçları sonrasında en yüksek puan alan ikişer takımın üst tura yükseleceği turnuvanın sonraki turlarına tek maç usulü eleme maçlarıyla devam edilecek.

Turnuvanın ilk gününde maçlar şu şekilde sonuçlandı.

Torbalı SK 1-9 Ödemiş VD – Bayındır VD  

İzmir A- Vergi Müfettişleri 9-2 Menderes   VD

Çiğli VD – Yamanlar VD  1-5 Karşıyaka VD